Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 PSL x Berry – Noodzaak | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

PSL x Berry – Noodzaak

13 september 2012 om 1:02 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Ter promotie van het Boomdox Festival (23 September) in de Mini Mall te Rotterdam, droppen PSL “Persoonlijk” en Berry een nieuwe video. Eastgardenmusic zal op deze dag een speciale Boomdox EP releasen, waar onder andere deze track op terug te vinden is. PSL zal aanwezig zijn met de hele Eastgardenmusic familie, en dus kan je Berry, Bren Emsee, Niyulah, Cerebros en wat speciale gasten aanschouwen op boomdox. PSL won in Juni de publieksprijs van de Grote Prijs van Zuid Holland en staat op 22 September in Zwitserland voor de internationale release van het nieuwe album van Tre Beats “Brothers Are Worldwide”. Overigens staat de track “Noodzaak” ook op de Boomdox mixtape die een aantal dagen geleden is verschenen. Voor meer informatie kijk op http://www.boomdox.nl

Produced by : @SalesmanBeatz
Video shot by: @brandonarijanto
Video edit by: @wittebes @TwitterlozeFigo
#oostdingems #eastgardenvisionz

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda