Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Empty Handed Warriors – The 010 Sessions | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Empty Handed Warriors – The 010 Sessions

14 september 2012 om 23:24 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

Eastgarden Music en Empty Handed Warriors presenteren “The 010 Sessions” De Rotterdamse tak van het internationale Hip Hop collectief heeft sinds de geboorte van de movement verleden jaar augustus absoluut niet stil gezeten. Gerenommeerde artiesten uit o.a. de Verenigde Staten, Canada, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk bezochten sindsdien de Eastgarden Music studio te Capelle Oostgaarde alwaar er ter plaatse beats geselecteerd en verses geschreven werden. De Rotterdamse Mc’s Persoonlijk (PSL), Cerebros , J-spine, De Kraker en Shahamir vormen op dit album een vuist met internationale artiesten als Babylon Warchild, Rahzemos, Devilz Speciez (Canada), Black Pope (UK) en Hans Nötig (Zwitserland). Producers en Dj’s uit binnen en buitenland zijn terug te vinden zoals Ray The barbarian, The Architekt, P.ape, DM2M, Ganjak (Frankrijk/UK) Dj Madhandz (UK), Dj Thoma, Dj Redrum, TReBeats (Zwitserland).

The 010 Sessions is een multi-talig album geworden waarin het globale karakter van het collectief duidelijk door klinkt en waarmee Rotterdam op de internationale kaart wordt gezet. Empty Handed Warriors, there’s no leaders amongst kings, only leaders within kings!

Download: Empty Handed Warriors – The 010 Sessions

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda