Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Froze – Op me Kleptomanische Grind | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Froze – Op me Kleptomanische Grind

14 september 2012 om 17:39 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Froze duikt binnenkort terug de Rauw en Onbesproken studio in om te beginnen aan de opnames van zijn nieuw album ‘Het venster op de wereld’, de opvolger van ‘Sprookjes duren nooit lang’. Ter gelegenheid hiervan dropt hij deze video, ‘Op me Kleptomanische Grind’. Check de videoclip hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda