Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Propo’88 & BlabberMouf – FlabberGasted | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Propo’88 & BlabberMouf – FlabberGasted

17 september 2012 om 17:25 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na de digitale release van “Greatest Shits” dropt rapper BlabberMouf vandaag een nieuwe single online gamen met Propo’88 genaamd “FlabberGasted”. Samen vormen ze een duo en op 26 oktober droppen de mannen hun debuutalbum genaamd “From The Top Of The Stack”. In het producer/MC duo komen ‘HetVerzet’ en ‘Da Shogunz’ samen en ‘Flabbergasted’ is hun eerste wapenfeit voordat het album dropt.

De release van het album zal gevierd worden in de Vrankrijk in Amsterdam op 20 oktober en in de Nieuwe Nor in Heerlen op 26 oktober. Check nu alvast de videoclip van de single “FlabberGasted” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda