Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 On the road 4: Sticks (8.6 Ambush Tour) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

On the road 4: Sticks (8.6 Ambush Tour)

18 september 2012 om 0:02 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

‘Sticks 2012′ is de eerste video van het FTG4 project. De video neemt ons in vogelvlucht mee door de carrière van Sticks en brengt op bijzondere wijze zijn lyrics tot leven.

Om de track live te horen moet je 22 september bij de Ambush Tour in Utrecht aanwezig zijn. Behalve deze track zullen de mannen van de Fakkelteitgroep twee uur lang bangers ten gehore brengen vanaf de Ambush truck. Zorg dus dat je zaterdag 22 september tussen 16:00 en 18:00aanwezig bent bij NUtrecht aan de Cab-Rondom in Utrecht. Laat een comment achter als je komt en hou tot die tijd elke dag de 8.6 Ambushtour facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

Regie/edit video: Michael & Sharif
Uitvoerend producent: Puna.nl

 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda