Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Vanavond in “To The Beat Show een “De Hossel” Editie: NTREK & Fatih (live in de studio) op radio Villa Bota | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Vanavond in “To The Beat Show een “De Hossel” Editie: NTREK & Fatih (live in de studio) op radio Villa Bota

Vanavond in “To The Beat Show een “De Hossel” Editie: NTREK & Fatih (live in de studio) op radio Villa Bota

CFour & Baadassss, Mr.brown en Ljipe Trukn, beter bekend als NTREK, kunnen niet ontbreken op de volgende editie van “de Hossel”!

Daarom geeft To The Beat Show jullie vanavond al een voorsmaakje van de skillz die ze te bieden hebben. Normaal ging Baadasssss al eerder bij ons langskomen maar door de te kort op elkaar volgende release van Baadassss’s solo album “ik ben ton azwo” en de NTREK’s album “Mjir Dan Nen Track” vonden wij van TTB, het meer dan tijd om deze jongens allemaal samen eens in de studio uit te nodigen. West-Vlaamse Hip-Hop met een positieve ingesteldheid in samenwerking met de organisatie van”De Hossel” en “Brugesinsideout”.

Dus vergeet vanavond zeker niet te luisteren naar To The Beat Show van 22u00 tot 00.00 op Villa Bota!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda