Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rocks ft. RBDJan – Sta Weer Klaar | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rocks ft. RBDJan – Sta Weer Klaar

20 september 2012 om 17:06 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Rapper Rocks dropt vandaag een nieuwe videoclip online van de track “Sta Weer Klaar. Rocks wordt op de track bijgestaan door rapper RBDjan. De track is geproduceerd door Problem Child. De track is een voorbode op de nieuwe tape van Rocks genaamd “Rocky 2″ die later zit jaar nog zal verschijnen. Check nu alvast de clip van “Sta ik Weer” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda