Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Bastaard – De DoetZoRaar EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Bastaard – De DoetZoRaar EP

24 september 2012 om 20:40 EP Nederland, Nederland Geen reacties

Bastaard is vandaag jarig! En om dat te vieren, trakteert Bastaard zoals is aangekondigd op zijn verjaardag jullie met zijn debuut EP: Bastaard Presenteert – De DoetZoRaar EP.

Bastaard probeert doormiddel van zijn andere alterego DoetZoRaar zijn verhaal nog duidelijker te vertellen. Daarom heeft hij doormiddel van verschillende skits en een bepaalde opbouw in de EP ervoor gezorgd dat De DoetZoRaar Ep meer een luister EP is geworden. Wie Bastaard nu is en wie DoetZoRaar is en wat het verschil tussen deze 2 is wordt in de EP naar voren gebracht. Op de EP zijn gastbijdrages van de broers van Bastaard, TM, Blender, Cyclone, ShaunF & Rizi.  Na ruim 2 jaar is het eind resultaat er nu dus eindelijk!

Maar dat is nog niet alles! Na Ontsnappen, De Therapiesessie, Geen Idee & De Making Of; gaat het verhaal verder en komt er vandaag of morgen nog een videoclip uit: Ik Hou Van Kutten. Zoals altijd is Bas Jansen weer verantwoordelijk voor de video.

Download: Bastaard – De DoetZoRaar EP

Tracklist De DoetZoRaar EP:
01. Intro (skit)
02. Tussen Licht & Duisternis
03. Ontsnappen
07. Therapiesessie (voicemail skit)
05. Niemand Is Gekker Dan Ik
06. (Ellis skit)
07. Geen Idee
08. Scepsis
09. Scepsis (skit)
10. Ik Hou Van Kutten (Ik Heb Er Schijt Aan)
11. Outro (skit)
De EP is gemixt door: MVW Music
Design EP Cover: JERRYCAN (Jeremy Meijer)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda