Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx ft. Sensicane – Verwikkeld | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx ft. Sensicane – Verwikkeld

24 september 2012 om 22:07 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx ft. Sensicane – Verwikkeld

Rapper ConvexXx heeft de laatste tijd hard gewerkt aan zijn 3e mixtape “Open Kaart”. Als Voorproefje voor deze mixtape Gooit hij de track “Verwikkeld” online in samenwerking met de rapper Sensicane. Het is een diepgaande track zoals we dat van hem gewend zijn. Het gaat over verwikkeld zitten in een web van bureaucratie en systemen. Een track die eigenlijk op iedereen van toepassing is dus. Check of download de track “Verwikkeld” hieronder!

Download: ConvexXx ft. Sensicane – Verwikkeld

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda