Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dygo – Motivatie EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dygo – Motivatie EP

24 september 2012 om 19:48 EP Nederland, Nederland Geen reacties

Na de video’s van ‘Motivatie‘, ‘Op Tijd‘, ‘Het Is Oké‘ & ‘Cool met Rosco‘ is het nu dan eindelijk zover; vanaf vorige week vrijdag is de ‘Motivatie EP’ van Dygo gratis te downloaden. Op de EP staan gastbijdrages van Rosco, Robertino & Tess Gaerthe. De tracks zijn geproduceerd door Dayle, Donovan, J’Dicious, Jay Elder, Mason Kimber (AU) & Stacey Grind. Deze EP is het eerste officiële wapenfeit op het label The Dirtbag Crew en is daarnaast het startschot voor een stroom aan releases vanuit het label.

Download: Dygo – Motivatie EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda