Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Herbeluister To The Beat Show – Fatih & NTREK (Live) De Hossel Edition | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Herbeluister To The Beat Show – Fatih & NTREK (Live) De Hossel Edition

Herbeluister To The Beat Show – Fatih & NTREK (Live) De Hossel Edition

Vorige week donderdag kon je op radio Villa Bota in het programma “To The Beat Show” een speciaale “De Hossel” editie beluisteren. Te gast waren Fatih en NREK, die natuurlijk op 6 oktober te zien zijn in Factor Brugge op De Hossel. Sinds vandaag kan je de uitzending volledig terug beluisteren. Dus als je het gemist hebt check hieronder de volledige uitzending!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda