Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Tweede editie Beats & Rhymes op 20 oktober @ Joc Diezie Roeselare | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Tweede editie Beats & Rhymes op 20 oktober @ Joc Diezie Roeselare

24 september 2012 om 21:02 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Op zaterdag 20 oktober 2012 vind de tweede editie van “Beats & Rhymes” plaats. Die gaat door in Joc Dieze te Roeselare maar in vergelijking met de eerste editie gaat het dit maal door in de grote zaal.

Deze avonden die ze sinds dit jaar terug organiseren zijn er op gericht om lokale hiphop-acts aan bod te laten komen. In maart van dit jaar stonden Pure Blend, Tox N Aldi en NTREK op het podium op de eerste editie. Dit keer gaan Expa, Brihang en Onderoend het podium op.

De optredens beginnen om 21u en zullen ongeveer om 1u in de nacht eindigen. Daarna is er een afterparty voorzien waar vooral oldskool en nineties hiphop te horen zal zijn, maar natuurlijk ook wat nieuwe bangers.

Dus vergeet niet, 20 oktober 2012 om 21u in Joc Dieze te Roeselare (België)!

Check het event ook via Facebook!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda