Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Bagga – Rook Rustig ft. Dita B.M.B | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Bagga – Rook Rustig ft. Dita B.M.B

24 september 2012 om 20:15 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Begin Volgende maand brengt NextLevelRecords Bagga’s tweede solo ep “Baggage” uit. Alle 12 tracks zijn geproduceerd door niemand minder dan Sensei Walingh. Na de onlangs verschenen video “Weet genoeg” Ft. McJaJa, is hier de single “Rook rustig” Ft. Dita B.M.B.
Tussen al het geswag door brengen zij die oude vertrouwde HipHop sound weer terug. Dus vergeet even al je problemen en belasting toeslagen.. Rol een J*int, en Rook rustig! Check de clip van “Rook Rustig” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda