Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Djee ‘N Jones x Simon B. studiosessie | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Djee ‘N Jones x Simon B. studiosessie

27 september 2012 om 17:18 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Kijk achter de schermen mee in de studio bij Djee ‘N Jones en Simon B. Naast het feit dat er keihard gewerkt is aan een nieuwe track is er ook veel plezier beleefd. O.a. een uit hand gelopen bankdruksessie tussen Stacey Grind en Simon B. en gesprekken over de Solar Festival kenmerken de studiosessie. Bij deze gaat een shout out uit naar @Whatdafratz en @clintondompig.

Blijf op de hoogte van alle Djee ‘N Jones nieuwtjes @DjeeNJones op twitter!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda