Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Vanavond in To The Beat Show: “De Hossel” Editie pt.2 – real Hip-Hop en G-Saw (live) op radio Villa Bota | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Vanavond in To The Beat Show: “De Hossel” Editie pt.2 – real Hip-Hop en G-Saw (live) op radio Villa Bota

Vanavond in To The Beat Show: “De Hossel” Editie pt.2 – real Hip-Hop en G-Saw (live) op radio Villa Bota

Vorige week kon je al op radio Villa Bota in To The Beat Show NTREK en Fatih horen die op 6 oktober op De Hossel in de Factor Brugge zullen staan. Vanavond zal G-Saw een voorproefje geven van zijn show die hij op De Hossel zal brengen.

Verders dope tracks uit het Hip-Hop wereldje.. Dus vergeet niet om 22:00 uur te luisteren naar To The Beat Show op radio Villa Bota!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda