Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Bastaard – Ik Hou Van Kutten | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Bastaard – Ik Hou Van Kutten

27 september 2012 om 17:01 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties
Nadat Bastaard afgelopen maandag (24 September) op zijn verjaardag getrakteerd heeft op zijn debuut EP. kwam Bastaard eergisteren de laatste video van De DoetZoRaar EP uit: “Ik Hou Van Kutten”.
Uiteindelijk blijkt de Therapiesessie toch iets goeds te hebben voortgebracht; een vriendengroep. Dit werd nog eens versterkt door de reünie wat te zien was in Geen Idee.  Iedereen behalve de therapeut weer bij elkaar is gekomen, en zelfs Freddy Fish. Freddy was verdwenen van de aardbodem, maar speelt nu mee omdat hij is gereïncarneerd in een vis. Dit allemaal omdat ze het over een ding eens zijn: We Houden Van Kutten. Om dit duidelijk te maken is er een video geschoten, die vanzelfsprekend komt van Bas Jansen.

Delen

Laat Een Reactie Na