Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MC Melodee x Cookin Soul – Don’t Front | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MC Melodee x Cookin Soul – Don’t Front

27 september 2012 om 18:06 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De Nederlandse femcee Melodee dropte gisteren alweer de zesde videoclip genaamd “Don’t Front”, afkomstig van haar mixtape “Check Out Melodee”. De mixtape maakte ze in een samenwerking met het Spaanse producerscollectief Cooking Soul. Check de videoclip van “Don’t Front” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda