Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Reap ‘n Chillow – Reap What You Sow ft. M-DOT | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Reap ‘n Chillow – Reap What You Sow ft. M-DOT

27 september 2012 om 22:59 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Dat het kleine Belgenland bruist van het muzikaal talent is een understatement. Ook op internationaal vlak laat het land van melk en honing zijn stempel duidelijk na. Maar heel wat van dat talent vindt zijn weg niet tot het grote publiek en de grotere podia. Zij hebben het moeilijker om hun muziek gehoor te geven. Anderzijds staat opgeven niet in hun woordenboek. Chilo Derieuw is net zo iemand. Beter bekend onder de naam Chillow werkt al jaren vol passie als producer met een voorliefde voor Hip Hop. Naast het producen is hij ook nog graficus, DJ en lp-verzamelaar.

Deze creatieve duizendpoot heeft ondertussen al een mooi palmares opgebouwd met persoonlijke projecten en talloze samenwerkingen. En het zijn niet van de minste. Zo zat hij al in de studio met gerenommeerde mc’s uit de States zoals: El da Sensei (Artifacts), Reap, El Gant, Copywrite, John Robinson, Nutso. Recente projecten waren een single met Mo & Grazz, Copywrite en No exp, de productie van Baadasssss. Andere zijn producties voor bands als STAB, Death Enters My Ocean en Brothers On The Run etc.

Momenteel werkt hij aan gloednieuw project, namelijk een serie van albums. Het eerste album is een samenwerking geworden met Reap (Queens NY), genaamd Reap ’n Chillow/NY2BE. Het eerste luik van deze serie bevat verder ook features met El da Sensei, Mdot, Mo&Grazz,etc.

In het kader van dit project vond ook een eerste release show plaats in De Kreun in Kortrijk op 8 juni 2012. Chillow haalt de vrienden van het eerste album uit de studio naar het podium voor een goed gevulde avond met Hip Hop van de bovenste plank. Het event was de toon voor het gloednieuwe project dat een knaller belooft te worden.

Het tweede luik wordt een collaboratie met Jeffrey Jefferson. Dit zal de naam Jeffrerson ’n Chillow/Muddy Grounds dragen. Na hip hop krijgen we nu een album overgoten met soul. Ook hier zal een bijhorende release show plaats vinden. Voor het derde luik kruipt hij opnieuw in de studio met El da Sensei. Ditmaal om het derde album in de reeks klaar te spelen. Het laatste album wordt pas later bekend gemaakt.

Momenteel zijn er reeds drie videoclips beschikbaar van het NY2BE Album. Back in the Day’s ( ft. Mo& Grazz) was de eerste clip op de markt. Gevolgd door de single Mic Gladiator (ft. El Da Sensei). Sinds gisteren is de derde clip gereleased: Reap what you sow (ft. M-dot). De moeite waard om eens te checken! De artiesten zijn allemaal overgevlogen vanuit de States om deze clips op Belgische grond op te nemen.

Binnenkort wordt ook een eerste singletrack van het album Jeffrey ’n Chillow/Muddy Grounds gedropt.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda