Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Bundy Styx & Sammie – Harder Grinden | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Bundy Styx & Sammie – Harder Grinden

28 september 2012 om 13:46 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Op zaterdag 29 september i.h.k.v. Sir-Jo’s Sneaker Event, releasen Bundy Styx en Sammie hun CD genaamd ‘Late Night Bergweg’. De CD release zal plaats vinden in Club LIVV, aan de Delftsestraat in Rotterdam.

Voordat je kan genieten van de Late Night tracks nemen o.a. Tastic, Killian, Eddo & Rits en De Veelvraat je mee en zullen deze artiesten je opwarmen voor de Releaseparty. Ook DJ’s Bluntspeakers, Ray Escobar, Frankadelic, Mixturess en Alex PK zijn aanwezig om goede platen te draaien.

De samenwerking tussen de mannen Sammie (The Dirtbag Crew) en Bundy Styx (Team Focus) zal niemand ontgaan zijn. Al een tijdje zijn zij individueel bezig om aan de weg te timmeren en nu doen zij dat als duo. Samen gaan zij een album uitbrengen, genaamd Late Night Bergweg. Een album dat 10 tracks telt, met een sterk HipHop-gehalte die producties zal bevatten van o.a. Bluntspeakers, Djagga Beats & J’83.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda