Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Vanavond in To The Beat Show – DeLangn (Live) op radio Villa Bota | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Vanavond in To The Beat Show – DeLangn (Live) op radio Villa Bota

Vanavond in To The Beat Show – DeLangn (Live) op radio Villa Bota

Vanavond om 22u is het weer zover, dan kan je op radio Villa Bota weer luisteren naar een nieuwe To The Beat Show. Vanavond in de show is DeLangn te gast.

De mensheid is naïef en veel kunnen we er niet aan doen. In principe mogen we niet klagen in vergelijking met andere landen want daar gaat het pas erg grof aan toe. Maar daarom is het ook de reden dat wij moeten beginnen in een land zoals België met de grote verandering. De rijken worden rijker en de normale mens wordt maar meer en meer gepluimd. De ellende in deze wereld hebben wij te danken aan de grote machthebbers. Zij houden de derdewereldlanden in de macht en lopen hier met macht te zwaaien terwijl het volk van België bang toe zit te staren. Wij zijn geen bende schapen mensen! De wereld is een koude plaats en als wij ons langer zullen laten doen zal de val van dit rijk harder zijn dan een totale opstand! Word wakker!

Dus vergeet niet te luisteren vanavond van 22u tot middernacht naar To The Beat Show op radio Villa Bota!

Delen

Laat Een Reactie Na