Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dariush ft. Galoeda – Bitches | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dariush ft. Galoeda – Bitches

7 oktober 2012 om 12:36 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Zoals Dariush weeral vermeld had op Facebook/Youtube dat hij na 2000 kijkers van de track, de videoclip online zou zetten.
Staat hij nu hier! De videoclip is wel al van een tijdje geleden opgenomen, en wordt nu hier vertoond. De videoclip is gebasseerd op een avondje met de mannen en de ‘Bitches’  Dariush heeft een tijdje niets van hem laten horen, omdat hij met andere zaken bezig was. Maar nu is hij terug, en dit is een preview van zijn 2de mixtape ‘Achter het Masker’

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda