Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Whitedogg – Damian 2 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Whitedogg – Damian 2

8 oktober 2012 om 21:20 Nederland, Track Nederland 7 reacties
Whitedogg – Damian 2

Van Vader aan zijn zoon, Whitedogg mag al enige tijd door wraak van zijn ex. Z’n eigen zoon niet zien, dit is een bootleg track dat wel zeggen dat er geen facy effecten op de track zijn toegepast. Whitedogg maakt een statement voor alle vaders die hun kind niet mogen zien.

Ook is de Mc druk bezig met zijn aanstaande album de Essentie, en de Underground EP. De Underground Ep is een project samen met Kiddo-Cee en Brakko Trixxx. Het solo album van Whitedogg zal refelecteren wie hij is, op enkele producties zal ook de uit Den Haag afkomstige zangeres Serene te horen zijn. Kortom houdt de mc uit Amsterdam in de gaten. Check de track “Damian 2″ hieronder!

Delen

 1. Lina 8 oktober 2012 om 21:59

  Marc, ben je bevriend met mijn zoon op facebook?

 2. Marc 8 oktober 2012 om 21:49

  Ik ben 14 jaar en woon in Brugge wij waren op een feestke en zagen whitedog hij was echt cool en heel grootke in het echt.ooit willen wie een handtekening en foto.

 3. Lina 8 oktober 2012 om 21:42

  Bedankt Marc, Mag ik vragen hoe oud je bent,want in Diemen heeft. Mijn zoon hele jong fans,vandaar mijn vraag.

 4. Arthur 8 oktober 2012 om 21:41

  Whitedogg is de reden dat ik altijd Beats ben blijven klappen (vroeger onder FlexBeats) nu onder de naam Dance Intruders. Hij heeft me inspiratie gegeven om door te blijven gaan, Heb zelf een zoontje van ongeveer dezelfde leeftijd en dit moet verschrikkelijk voor een vader zijn. Hou vol broer en blijf inspireren. Nummers worden doper en doper.
  Peace je broeder A-Flex van FlexBeats / Dance Intruders. (K-Squad legacy ;-)

 5. Marc 8 oktober 2012 om 21:35

  Mevrauw wij zijn mega fan van u zoon hij is zo vet als wij ook in nederland woonde zou wij met hem op de foto willen hij is te gek

 6. Lina 8 oktober 2012 om 21:31

  Whitedogg is mijn zoon en het is vreselijk wat hij moet meemaken.Sinds 3 weken mag ik DAMIAN , mijn kleinzoon ook niet meer zien,hij mag zelfs niet meer met zijn.nichtje van 4 jaar omgaan( het dochtertje van Whitedogg zijn zusje) Onze hele gezin mist DAMIAN ,en zijn allemaal stuk van verdriet.

 7. Marc 8 oktober 2012 om 21:27

  Te gek Whitedog is een baas, wij volgen hem al jaren.

Laat Een Reactie Na