Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 PluSse PP – Boze Dingen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

PluSse PP – Boze Dingen

9 oktober 2012 om 0:00 Nederland, Track Nederland Geen reacties
PluSse PP – Boze Dingen

Na de videoclip “Fuck it, ik zit vast”, releast PluSse PP vandaag de track “Boze Dingen”. De productie op de track is verzorgd door Eskobarzz.De track is afkomstig van PluSse PP’s ‘introductie-tape’, welke onder B9 uit zal komen.
Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom PluSse PP, volg de beste man op twitter; @plussepp .Voor boekingen en/of verdere informatie kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com .
Download: PluSse PP – Boze Dingen

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda