Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Raymzter – Levende Doden (Studioleak) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Raymzter – Levende Doden (Studioleak)

10 oktober 2012 om 2:18 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Raymzter – Levende Doden (Studioleak)

Raymzter is hard aan het werk aan z’n nieuwe album “Rayvolutie”. Het is zijn eerste werk sinds de Frontlinie Mixtape uit 2009. Hij heeft ook een twitter account aangemaakt en ter ere van zijn 1000ste follower “lekt” hij een ongemasterde versie van de track “Levende Doden”.

De eerste officiële single van “Rayvolutie” moet in november uitkomen en als hij voor die tijd 1800 followers haalt zal hij nog een track lekken. Beluister “Levende Doden” hieronder.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda