Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Braz – De Reportage Van Een Zonderling (album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Braz – De Reportage Van Een Zonderling (album)

11 oktober 2012 om 17:00 Album Nederland, Nederland Geen reacties

Vandaag dropt rapper Braz zijn eerste album getiteld: De Reportage van eenZonderling. Het album is gratis te downloaden en later te koop vanaf de releaseparty (3 nov. in de Area 51 te Eindhoven). De rapper beloofde een divers en origineel product te brengen.

Download: Braz – De Reportage Van Een Zonderling (album)

Delen

Laat Een Reactie Na