Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Grafgravers – Woedn’t Echt | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Grafgravers – Woedn’t Echt

14 oktober 2012 om 16:18 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Vandaag dropten de West-Vlamingen Grafgravers een nieuwe videoclip online van de track “Woedn’t Echt”. De track is de titeltrack van de Grafgravers EP die ze in november 2012 zullen uitbrengen onder Phatmark Collective.

De beat komt uit handen van Maartn, track opgenomen, gemixed en gemasterd door Chillow Productions. De videoclip is geschoten door Phatmark Collective. Concept, Edited & Motion Mastering by “Oh Snap Grfx”. Check de videoclip van “Woedn’t Echt” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda