Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Teaser: Rookwalm – Smokkelwoar (Mixtape) teaser 1 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Teaser: Rookwalm – Smokkelwoar (Mixtape) teaser 1

16 oktober 2012 om 1:35 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Teaser: Rookwalm – Smokkelwoar (Mixtape) teaser 1

De West-Vlaamse rapper Rookwalm dropte gisteren de eerste teaser online van zijn nieuwe mixtape genaamd “Smokkelwoar”, die binnenkort zal verschijnen. Eerder dropte hij al de tracks “Noois Nie Verstild” en “Rook Vanavond” afkomstig van de tape online.

Op de tape kan je ook nog mc Roekoekoe, Derover,  Ja-zon, IDFX (Pure Blend), Sjen Anoubis (Pure Blend), mc Herbie (Pure Blend), Plukketuffer (de Feesters), Rotn (de Feesters), Morsdood, Primeur (Trisomie Krew), Brigadier (Trisomie Krew), Bullet (Expa), Jeps (Expa), Tox & Aldi, Ares de Rattevanger, Sir Fheeta en RAH horen. Check alvast teaser 1 hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda