Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kleine Sanders – Teennagel Schimmelkaas | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kleine Sanders – Teennagel Schimmelkaas

22 oktober 2012 om 2:27 Videoclip Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Zonet verscheen de nieuwe videoclip van Kleine Kiesak of beter bekend als Kleine Sanders online. De videoclip genaamd “Teennagel Schimmelkaas” is geregiseerd en geproduced door Gauthier Deleersnijder. De track is afkomstig van het album “Kleine Kiesak”. Director of photography: Sascha Borrey. Scratch: DJ Gordon FLD

Salomon Records 2012 & Effect One Studios

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda