Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dope D.O.D. – The Strike | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dope D.O.D. – The Strike

25 oktober 2012 om 14:22 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Dope D.O.D. – The Strike

De heren van Dope D.O.D. hebben onlangs hun debuutalbum ‘Branded’ opnieuw uit gebracht via het Amerikaanse label Duckdown. Binnenkort verschijnt er ook een videoclip van het nummer ‘Psychosis’ met Sean Price. De mannen uit Groningen maakte onlangs de track ‘The Strike’ voor een Franse verzamelaar en dropte deze vandaag via State.

De heren doen het momenteel heel goed in Frankrijk en staan ze voor uitverkochte zalen, vertelde de manager Steijn Koeijvoets ons onlangs. Er komt ook genoeg nieuw werk aan volgende jaar, maar tot die tijd krijgen jullie deze track, die je hieronder kunt beluisteren!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda