Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rookwalm – Brik je nekke! (“Smokkelwoar” Mixtape Preview) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rookwalm – Brik je nekke! (“Smokkelwoar” Mixtape Preview)

25 oktober 2012 om 13:56 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Rookwalm – Brik je nekke! (“Smokkelwoar” Mixtape Preview)

De West-Vlaamse rapper Rookwalm dropte gisteren een track in preview online van zijn nieuwe mixtape genaamd “Smokkelwoar”, die binnenkort zal verschijnen. Eerder dropte hij al de tracks “Noois Nie Verstild” en “Rook Vanavond” en de eerste teaser afkomstig van de tape online.

Op de tape kan je ook nog mc Roekoekoe, Derover,  Ja-zon, IDFX (Pure Blend), Sjen Anoubis (Pure Blend), mc Herbie (Pure Blend), Plukketuffer (de Feesters), Rotn (de Feesters), Morsdood, Primeur (Trisomie Krew), Brigadier (Trisomie Krew), Bullet (Expa), Jeps (Expa), Tox & Aldi, Ares de Rattevanger, Sir Fheeta en RAH horen. Check alvast de preview van de track “Brik Je Nekke!” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda