Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hef – Drink Van Me ft. The Opposites & Sjaak | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hef – Drink Van Me ft. The Opposites & Sjaak

26 oktober 2012 om 22:56 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na ‘Kluis‘ dropt Hef vandaag de video van z’n tweede single ‘Drink Van Me’ van zijn langverwachte tweede soloalbum ‘Papierwerk’. Op de, door Big2 geproduceerde, track wordt hij bijgestaan door Sjaak en The Opposites. Op 17 november, tijdens Buma Rotterdam Beats, zal de release van ‘Papierwerk’ gevierd worden in de Corso in Rotterdam, dus haal hier je kaartjes. Check ondertussen de video hierboven.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda