Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MarryMarv ft. Rascle en Elise Dinfena – Nooit Te Laat | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MarryMarv ft. Rascle en Elise Dinfena – Nooit Te Laat

27 oktober 2012 om 23:12 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De Rotterdamse artiest, MarryMarv (1DUIDIG), dropt samen met Rascle de clip Nooit te laat. Deze track wordt opgedragen aan de moeder van MarryMarv.

Volgende week vrijdag, 2 november, zal het debuutalbum van MarryMarv gereleased worden. Het album heet ‘Nooit te laat’ en vandaag wordt de titeltrack gedropt als video. Deze track en het album worden opgedragen aan de herstelde band tussen MarryMarv en zijn moeder. In het refrein horen wij Rascle terug en samen omschrijven zij hun onvoorwaardelijke liefde voor beiden moeders.

MarryMarv’s album ‘Nooit Te Laat’ zal 2 november worden uitgebracht. En 9 november is de releaseparty in CapsLoc. Kaartjes kunnen in voorverkoop via Twitter of Facebook besteld worden voor €5,- bij MarryMarv.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda