Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Badboy Taya Terug Bij THC | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Badboy Taya Terug Bij THC

31 oktober 2012 om 18:30 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Badboy Taya Terug Bij THC

Afgelopen zomer is Amsterdamse rapper Badboy Taya vertrokken bij Wilde Westen. Hij maakte toen bekend dat “verschillen van inzicht op zakelijk gebied” de reden was voor de breuk en Taya besloot rap op een lager pitje te zetten. Inmiddels heeft hij er weer zin in, mede dankzij THC frontman Rocks. De mannen kwamen samen naar de studio van FunX en maakten daar bekend dat Badboy Taya weer bij THC hoort. Check hieronder het geluidsfragment

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda