Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx ft. Dardone & Alex Walters – Bouncen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx ft. Dardone & Alex Walters – Bouncen

31 oktober 2012 om 17:42 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx ft. Dardone & Alex Walters – Bouncen

Bijna twee weken geleden dropte rapper ConvexXx weer een nieuwe track online genaamd “Bouncen”. Op de track wordt bij bijgestaan door Dardone en Alex Walters. Hij liet ons ook weten dat hij zijn nieuwe mixtape genaamd “Open Kaart” nog even in de koelkast houd tot begin 2012. Maar check of download nu al de track “Bouncen” hieronder!

Download: ConvexXx ft. Dardone & Alex Walters – Bouncen

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda