Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Fidelis – Grote Frustroasje | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Fidelis – Grote Frustroasje

31 oktober 2012 om 17:52 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Fidelis – Grote Frustroasje

Eerder dropte hij al de track “Klejne Frustroasje” maar begin vorige week dropte de West-Vlaamse rapper Fidelis nu ook de track “Grote Frustroasje”.

In de track “Klejne Frustroasje” kon je vooral zijn frustratie tegen het systeem en de problemen in het land/de wereld horen. Deze nieuwe track is wat persoonlijker zegt hij zelf. Check of download de track “Grote Frustroasje” hieronder!

Download: Fidelis – Grote Frustroasje

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda