Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Teaser: Rookwalm – Smokkelwoar (Mixtape) teaser 2 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Teaser: Rookwalm – Smokkelwoar (Mixtape) teaser 2

31 oktober 2012 om 19:58 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

De West-Vlaamse rapper Rookwalm dropte begin deze week de tweede teaser online van zijn nieuwe mixtape genaamd “Smokkelwoar”, die binnenkort zal verschijnen.

Op de tape kan je ook nog mc Roekoekoe, Derover,  Ja-zon, IDFX (Pure Blend), Sjen Anoubis (Pure Blend), mc Herbie (Pure Blend), Plukketuffer (de Feesters), Rotn (de Feesters), Morsdood, Primeur (Trisomie Krew), Brigadier (Trisomie Krew), Bullet (Expa), Jeps (Expa), Tox & Aldi, Ares de Rattevanger, Sir Fheeta en RAH horen. Check alvast de preview van de track “Brik Je Nekke!” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda