Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 8.6 Ambush Tour: Dret & Krulle en Adje in Tilburg | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

8.6 Ambush Tour: Dret & Krulle en Adje in Tilburg

6 november 2012 om 13:51 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Twee weken geleden vond de 8.6 Ambush Tour plaats in Tilburg. Dit keer klapte de Ambush Truck open en stonden Dret & Krulle en Adje klaar om een beestachtige performance te geven. Mocht je het gemist hebben of wil je de vibes opnieuw voelen, check dan deze video. Binnenkort hoor je op de Facebook page wat de volgende stad van de 8.6 Ambush Tour wordt.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda