Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Zouk Love‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Zouk Love‏

6 november 2012 om 13:48 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Seciaal voor de koude nachten bracht ConvexXx gisteren de zwoele track ‘Zouk Love’ uit.
Voor de mensen die hem kennen als Hiphophead komt het mischien onverwachts. “Ik Hou van muziek en mijn muzieksmaak is erg breed, mischien maak ik morgen wel een rap/countrytrack met m’n vader, \zolang het maar oprecht en uniek is” laat hij weten.

Ook laat hij weten Deze maand met een E.P genaamd ‘Progressie’ te komen met gastbijdrage’s van Jerra-K, Maud, DF & Alexander Walters.

Download: ConvexXx – Zouk Love‏

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda