Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rookwalm – Moeder Is De Beste! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rookwalm – Moeder Is De Beste!

6 november 2012 om 14:14 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

De West-Vlaamse rapper Rookwalm dropte vorige week zondag een nieuwe track online genaamd “Moeder is de beste!”, afkomstig van zijn nieuwe mixtape genaamd “Smokkelwoar”, die binnenkort zal verschijnen.

Op de tape kan je ook nog mc Roekoekoe, Derover,  Ja-zon, IDFX (Pure Blend), Sjen Anoubis (Pure Blend), mc Herbie (Pure Blend), Plukketuffer (de Feesters), Rotn (de Feesters), Morsdood, Primeur (Trisomie Krew), Brigadier (Trisomie Krew), Bullet (Expa), Jeps (Expa), Tox & Aldi, Ares de Rattevanger, Sir Fheeta en RAH horen.

Check alvast de track “Moeder is de beste!” hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda