Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Raymzter – 3 x Platina | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Raymzter – 3 x Platina

7 november 2012 om 13:55 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Raymzter – 3 x Platina

Raymzter heeft besloten na “Levende Doden” weer een track te lekken. Het is de, door hem zelf geproduceerde, track ’3 x Platina’. Het is dit keer aan jullie of het nummer het album haalt. Raymzter heeft gezegd dat hij bij genoeg positieve reacties op zijn twitterop deze ongemasterde versie, ’3 x Platina’ als intro op zijn nieuwe album ‘Rayvolutie’ belandt. Download de track hieronder.

Download: Raymzter – 3 x Platina

Foto: Milan Vermeulen

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda