Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rosa Ana – Cojones | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rosa Ana – Cojones

8 november 2012 om 15:12 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

‘Cojones’ is na ‘Paz y Luz’, ‘Ms.Katana’, ‘In Focus’ en ‘In Zen’ de vijfde videoclip van het ‘Puro Amor’ project. In deze video wordt Rosa Ana bijgestaan door vier dames van het danscollectief Femme Lethàl.
Camera & Edit by: AJM
Beat produced by: HSHOILP
Lyrics & Vocals by: Rosa Ana
Recorded, Mixed & Mastered by Zolarsem Studio’12
Femme Lethàl: Laquelle D Galdey, Nicky Dominique Mahulete, Sarada Sarita Keilman & Junadry Leocaria.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda