Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hef – Niet Huilen Voor Me ft. Murda Turk | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hef – Niet Huilen Voor Me ft. Murda Turk

11 november 2012 om 15:57 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Vanaf aankomende vrijdag (16 nov) ligt HVT’s finest tweede album ‘Papierwerk’ in de winkels, liefhebbers kunnen het album nu al bestellen via deze link. Een dag later, op 17 november viert Hef zijn releaseparty in de Corso tijdens BRB. Om jullie alvast warm te maken dropt hij na Stoomtrein, Drink van me en Kluis vandaag de door Ramiks geproduceerde track ‘Niet huilen voor me’.

Beluister de track via deze link

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda