Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Killian – In Het Kader Van ft. Joia | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Killian – In Het Kader Van ft. Joia

12 november 2012 om 23:11 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Vandaag brengt Killian de laatste clip uit van De geschiedenis herhaalt zich dat volledig werd geproduceerd door Sharif. De clip van In het kader van is wederom geproduceerd door Linckensfilm. Wegens label issues ging de re-release van het album niet door en inmiddels is Killian niet langer meer onderdeel van RAEN Music. Killian is bezig met een nieuw project, maar wanneer dat uit zal komen is nog niet bekend.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda