Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Vieira ZPK – Om Een Lang Verhaal Kort Te Maken | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Vieira ZPK – Om Een Lang Verhaal Kort Te Maken

12 november 2012 om 23:05 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Vieira ZPK dropt vandaag een nieuwe video Om een lang verhaal kort te maken. Het betreft een tussendoortje dat hij nog op de planken had liggen en dat hij nu dropt in het kader van de regelmatige freestyles die hij de laatste weken de wereld in brengt via zijn soundcloud-page. Geschoten in Kralingen, vertelt hij hierin over een aantal tegenslagen waardoor hij even geen zin meer had in het maken van muziek. Maar ook over wat hem weer over dat dode punt heen tilde. De video is tevens een tribute aan het Kaapverdiaanse HipHop-collectief Lod Escur (Dark Side), waar Vieira ZPK deel van uitmaakt.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda