Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DeLangn, Nachtkruper en Gunk MC – Live @ Café The Hang Out Roeselare (Booze&Barz) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DeLangn, Nachtkruper en Gunk MC – Live @ Café The Hang Out Roeselare (Booze&Barz)

13 november 2012 om 16:57 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van Booze&Barz in Café The Hang Out te Roeselare. Tijdens het optreden van Salomon Records heeft Garreth Deleersnijder een video geschoten. Check de video hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda