Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Gefeliciteerd | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Gefeliciteerd

14 november 2012 om 21:51 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx – Gefeliciteerd

De track ‘Gefeliciteerd’ is een ode van rapper ConvexXx aan zijn oma die 13 November 72 zou zijn geworden als ze nog geleefd had. De gehele track is vandaag geschreven, opgenomen, gemixed en gemasterd. In de track eert hij zijn oma en gaat hij in op een aantal details rondom haar dood en hoe hij nu in het leven staat en op welke manier en momenten hij haar nog mist. Recht vanuit het hart op de plaat dus enjoy!!

Download: ConvexXx – Gefeliciteerd

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda