Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Insayno – Zwarte Bladzijde | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Insayno – Zwarte Bladzijde

17 november 2012 om 22:49 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De officiële music video van Zwarte Bladzijde die helemaal in thema staat van de decembermaand. De beat is geproduceerd door Tantu, die tevens het gehele debuutalbum van Insayno zal produceren. Zwarte Bladzijde is de eerste echte officiële videoclip van het debuutalbum Dwaalspoor, wat in maart 2013 zal uitkomen. Bereid je voor op keiharde feiten. De duistere, vaderlandse geschiedenis van Nederland wordt zonder enige vorm van censuur blootgesteld. Niet geschikt voor tedere zieltjes.

Delen

Gerelateerde Posts

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda