Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 EenVandaag reportage: Portret van rapper Fresku | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

EenVandaag reportage: Portret van rapper Fresku

sitestat

EenVandaag volgt rapper Fresku rondom de uitreiking van de State Awards. De rapper is één van de populairste hiphop artiesten van dit moment. Fresku staat voor lef, brutaal, schijt hebben aan.

En dat terwijl de 26-jarige Roy Michael Reymound uit Eindhoven eigenlijk een verlegen teruggetrokken jongen is. Toch durft hij wat veel andere rappers niet durven: niet de machoman uithangen maar op het podium zijn kwetsbaarheid tonen.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda