Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret & Krulle – Vallen en Opstaan – live @ Slam FM | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret & Krulle – Vallen en Opstaan – live @ Slam FM

21 november 2012 om 14:00 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Vorige week zondag was het Amsterdams duo Dret & Krulle te gast bij Slam FM. In primeur dropte de mannen de track “Vallen en Opstaan” die volgende week dinsdag los zal verkrijgbaar zijn via iTunes. Deze track verschijnt ook niet op hun album, maar hieronder kan je de primeur herbeluisteren!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda