Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Sticks & Moon – Terugkeer is Aanstaande (Villa 65 Ode) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Sticks & Moon – Terugkeer is Aanstaande (Villa 65 Ode)

21 november 2012 om 16:37 Nederland, Track Nederland Geen reacties

FTG frontman Sticks dropt volgende week woensdag zijn nieuwe EP genaamd “Stick Bukowski”. Dit is alweer het tweede solo project van dit jaar na “Microphone Colossus”. Dr. Moon zal voor de volledige productie van de EP instaan.

Gisteren dropte de man uit Zwolle al een nieuwe track online genaamd “Terugkeer is Aanstaande (Villa 65 Ode)”, waarbij hij jullie even terug de tijd in neemt van Villa 65. Check de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda